Din lokala bilverkstad i Växjö

Din lokala bilverkstad i Växjö

AC Service

När du upplever ett fel på din AC är det för att den inte kyler som önskvärt. Vi tar in din bil/fordon och gör en felsökning via vår moderna utrustning WAECO. Vi är certifierade för AC reperationer och genomgår löpande utbildningar för att säkerställa högsta kvalitet.

Felsökning fordon

Kom in till oss och beskriv vad du har för problem med ditt fordon. Vi felsöker alltid med modern teknik och du får snabbt svar via telefon eller mail. Beroende på vad felet ligger så rekommenderar vi en lösning och du som kund får alltid en offert för godkännande innan genomfört arbete. Med lång erfarenhet felsöker vi ditt fordon. Vi använder TEXA, Autocom och Autel för diagnoser.

Hjulinställning personbil

Vi hjälper dig med hjulinställningarna på din personbil. Med modern teknik och lång erfarenhet. En hjulinställning innebär att däckslitage och bränsleförbrukning minskar drastiskt. Det har en stor inverkan på livslängden på dina däck. En hjulinställning betalar sig snabbt för dig som bilägare.

Hjulinställning lätt lastbil

Vi hjälper dig med hjulinställningarna på din lastbil. Med modern teknik och lång erfarenhet. En hjulinställning innebära att däckslitage och bränsleförbrukning minskar drastiskt. Det har en stor inverkan på livslängden på dina däck. En hjulinställning betalar sig snabbt för dig som lastbilsägare.

Hjulinställning husbil

Vi hjälper dig med hjulinställningarna på din husbil. Med modern teknik och lång erfarenhet. En hjulinställning innebära att däckslitage och bränsleförbrukning minskar drastiskt. Det har en stor inverkan på livslängden på dina däck. En hjulinställning betalar sig snabbt för dig som hustbilsägare.

Reparationer buss

Vi hjälper dig att reparera din eller era bussar. Med modern teknik och lång erfarenhet är vi din trygga fordonsverkstad. Många års erfarenhet av buss och lastbilar. Till exempel har vi stor kapacitet i vår verkstad för att kunna hantera stora fordon. Vi har en lång erfarenhet av felsökning på Z-lift, U-lift och Dhollandia.

Reparationer lastbil

Vi hjälper dig att reparera din eller era lastbilar. Med modern teknik och lång erfarenhet är vi din trygga fordonsverkstad. Många års erfarenhet av buss och lastbilar. Till exempel har vi stor kapacitet i vår verkstad för att kunna hantera stora fordon. Vi har lång erfarenhet av felsökning på Z-lift, U-lift och Dhollandia.

Övriga tjänster

Vi hjälper er med det mesta som berör personbilar, lastbilar, bussar, husbilar och lätta lastbilar. Vi är en verkstad med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap. Vi kan även hjälpa dig med felsökning av bromsar, byte av lampor, däcktryckskontroll, alla typer av felsökningar, däckbyte, batteribyte, diesel och bensinvärmare samt alla former av bildiagnoser. Saknar du något? Vi kan säkert hjälpa dig, vi löser det mesta stort som smått.

Bilverkstad Växjö
Bilverkstad Växjö
Bilverkstad Växjö
Bilverkstad Växjö
Bilverkstad Växjö

Vi är experter på det vi gör och hjälper dig gärna!

En fordonsverkstad i framkant!

Våra mekaniker och fordonstekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad kunskap med modern teknik och IT.